Peter Familias

En blogg om livet som ensamstående pappa slash trött akademiker slash njutningsmänniska

Den vackraste flickan

leave a comment »

Emmy skriver en intressant grej om killar med stora kukar:

På tal om stora kukar
Så är det fruktansvärt osexigt med killar som är välutrustade och tror att de därmed gör bra ifrån sig i sängen, är otroligt eftertraktade eller skitsexiga bara därför. Haha! Så är det såklart inte. Att skryta med sin kuk…ja då kan man inte ha många kvalitéer!

Nu begränsar sig min sexuella erfarenhet av killar till totalt tre killar, varav ingen haft något direkt rejält att hänga i julgranen (eller peta in i brasan). Och när jag deltagit i trekanter och annan gruppsex med andra killar har jag inte heller uppfattat någon på det sättet, trots att det då vid några tillfällen funnits riktigt välutrustade killar med.

Jag ska inte här skriva om storleken på min egen kuk eller betydelsen därav på mitt eget sexliv. Däremot ska jag dra en parallell till Emmys text och beskriva en av de sämsta sexupplevelserna jag haft i mitt liv.

Vi träffades på Fredsgatan 12 en varm sommarkväll 2004. Jag var där med några vänner, hon var där med några vänner och av någon anledning började hon och jag prata. Hon var vacker och med vacker menar jag inte bara lite snygg så där som de flesta tjejer är, i synnerhet varma sommarkvällar på Fredsgatan 12. Jag menar att hon var så vacker att man kan börja gråta glädjetårar. Vi började prata och jag fick henne att le och skratta och hon fick mig att le och skratta. Telefonnummer byttes, några dagar senare drack vi öl bara hon och jag och det ena ledde till det tredje och så satt vi plötsligt i min soffa. Hon tog initiativet till att börja hångla, vi slet av varandra kläderna och jag bar henne till sängen.

Sexet var bland det mest misslyckade och tråkiga jag någonsin haft. Hon bara låg där. Inte en ansträngning. Inte ett motjuck. Inte ett förslag. Hon bara låg där och såg snygg ut. Nej, inte snygg. Vacker. Skulle någon tagit ett foto av henne och mig där i sängen skulle det se ut som att jag hade mitt livs sexögonblick. En sådan vacker tjej i min säng.

Jag har väldigt svårt för tjejer som ”ställer upp” på saker. Jag älskar däremot tjejer som vill och gillar saker. Men i hennes fall var det som att hon varken ville eller gillade någonting. Hon bara ställde upp. Hon bidrog med sin skönhet, jag skulle stå för resten. Jag försökte kommunicera med henne, skapa en dialog – men det ville sig inte. Hon ville inte att ord skulle förstöra stämningen. Hur gör man då?

Jag vet än idag inte hur hon tänkte. Kanske tänkte hon att det faktum att hon var vacker automatiskt gjorde min upplevelse storartad. Kanske var hon egoistisk och brydde sig inte om min njutning. Kanske var hon oerfaren och jag inte förstod det. Eller så kanske, kanske var det så att det var så här sex var för henne. Hon ligger där och tar emot och killen gör det han vill alternativt det han förväntas med henne.

Oavsett vilket så beklagar jag det och tycker synd om henne. Mig var det inte synd om, jag var hemma hos en kk mindre än en timme efter att den vackra flickan gått hem obesprutad. Ironiskt nog var den vackraste flicka jag någonsin haft sex med också den kanske sämsta upplevelsen.

Annonser

Written by Peter Familias

06 januari 2009 den 00:21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: